Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

Vigo

  • Lid sinds 29 juni 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #1
  • 29 juni 2010
  • 19:40

Hey allemaal,

Vanmiddag mijn Samsung Galaxy S binnen gehaald, instellen ging prima tot..

Ik mijn hotmail account via de android e-mail app wilde laten werken.

Inkomende mail gaat prima, het verzenden is alleen het probleem. (Mijn HogeschoolUtrecht mail kan ik wel mee mailen, is een exchange server) Ik heb de instellingen zoals die op deze en verschillende andere fora staan.

Uitgaande e-mail:
smtp.live.com
port 587
TLS(Accept all certificates)

En met Aanmelden vereist.

Ookgeprobeerd met port 25 of met SSL maar dit werkt allebei niet. Bij het verzenden van mail uit mijn postvakin krijg ik: SERVERFOUT
Heb ook al mijn hotmail op NL gezet en locatie naar NL enzo, maar niets lijkt te helpen. Heeft iemand een idee? Want deze app lijkt prima verder te werken, wil er alleen ook mee mailen

Tnx in advance

Bewerkt (22 april 2013 12:27)

marc058

  • Lid sinds 05 juni 2010
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #2
  • 29 juni 2010
  • 20:22

Misschien: Hotmail instellen | Androidworld ?

Bewerkt (22 april 2013 12:27)

Vigo

  • Lid sinds 29 juni 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29 juni 2010
  • 21:58

allemaal al gedaan..

Best wel clueless atm :confused::confused:

Bewerkt (22 april 2013 12:27)

R3dw0lF

  • Lid sinds 15 december 2009
  • Berichten 218
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 juni 2010
  • 16:16

sommige providers laten niet toe dat mails verstuurd worden via andere servers.

Je zal waarschijnlijk moeten de uitgaande mails instellingen van jouw provider moeten opzoeken en deze in te geven. Dit zal het probleem normaal wel oplossen.

Aangezien ik niet weet bij welke provider je zit, kan ik niet de exacte gegevens geven ;-)

Bewerkt (22 april 2013 12:27)

Vigo

  • Lid sinds 29 juni 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #5
  • 5 juli 2010
  • 22:15

Ik heb Hi.nl

Heb geprobeerd met mail.kpnplanet.nl mail.hiway.nl smtp.kpnplanet.nl mail.kpnplanet.nl lijkt allemaal niet te werken? Moet ik een speciale poort en TLS of SSL? En met inloggegevens van hotmail of van me Hi account? of zonder inloggegevens?

Bewerkt (22 april 2013 12:27)

Vigo

  • Lid sinds 29 juni 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #6
  • 5 juli 2010
  • 22:40

Nu met:

smtp.kpnplanet.nl
poort 25
en geen tls/sll ingesteld

Kan ik wel me mailtjes uit me concepten in me “Verzonden” map krijgen maar ze komen nog niet aan bij iemand anders! :p

Bewerkt (22 april 2013 12:27)

archie_658

  • Lid sinds 05 juli 2010
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #7
  • 5 juli 2010
  • 23:26

Vigo;25674
Uitgaande e-mail:
smtp.live.com
port 587
TLS(Accept all certificates)

En met Aanmelden vereist.

Ookgeprobeerd met port 25 of met SSL maar dit werkt allebei niet. Bij het verzenden van mail uit mijn postvakin krijg ik: SERVERFOUT


Ik heb 'm op gewoon TLS staan. Heb je als Gebruikersnaam je volledige e-mailadres (met @hotmail.com) ingevuld?

Bewerkt (22 april 2013 12:27)

Robotix

  • Lid sinds 04 juli 2010
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #8
  • 14 juli 2010
  • 10:20

Mmmmm,

Ik heb hetzelfde probleem met mijn kpnmail instellingen.

Mail ontvangen is geen probleem, echter versturen lukt mij ook niet.

Ik heb mail.kpnmail.nl over port 25 geprobeerd. Geen succes.
Met smtp.kpnmail.nl over port 25 eveneens geen succes.

Communicatie over port 587 kan ik niet ingeven. Ik krijg na acceptatie de melding dat er geen verbinding met de server gemaakt kan worden.

Iemand van jullie enig idee hoe ik mijn mail wel verzonden krijg?

Alvast bedankt,
Rob

Bewerkt (22 april 2013 12:28)

maomanna

  • Lid sinds 08 juli 2010
  • Berichten 90
  • Reputatie 0
  • #9
  • 14 juli 2010
  • 11:06

zie hier:

http://www.androidworld.nl/forum/htc-desire/5423-email-met-2-verbindingen.html

Bewerkt (22 april 2013 12:28)

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.