Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

gilbertovanrumst

  • Lid sinds 01 oktober 2018
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 juni 2020
  • 16:25

Hello,

Kan iemand van jullie me uitleg geven bij de volgende vraag.
Regelmatig valt het internet uit op mijn Samsung galaxy android tablet.
Er verschijnt een melding: ANNULEREN OF VERGETEN
Wat betekent " VERGETEN" ?
Graag uw antwoord hierover.
Mvg,
gilberto

OnnoJ

  • Lid sinds 26 februari 2013
  • Berichten 1246
  • Reputatie 10
  • #2
  • 22 juni 2020
  • 20:53

'Vergeten' duidt op het wissen van de opgeslagen gegevens van het wifi netwerk (SSID, wachtwoord).

De telefoon zal dan niet meer automatisch met het wifi-netwerk verbinden, tenzij je daar zelf voor kiest en wachtwoord weer ingeeft.

Bewerkt (22 juni 2020 20:53) | Typo

Galaxy Note II N7100 - DN 4 Root
Galaxy Note 10.1 N8010 - 4.4.2 Root
Galaxy Note 4 N910F - 6.0.1 Stock (back-up)
Galaxy Note 8 N950U1- 9.0.0
Galaxy Note 10+ N975F/DS - 10 (Main phone)
Huawei Watch - stock AW 2.0
Gear S2 Classic - stock
Galaxy Watch - stock

gilbertovanrumst

  • Lid sinds 01 oktober 2018
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 juni 2020
  • 15:56

Aan Onnoj

Vriendelijk dank voor uw duidelijke uitleg . Nu ben ik gerust. Maar waarom dit regelmatig gebeurt begrijp ik niet goed. De andere provider namen die in het netwerk verschijnen tonen als het internet uitvalt een meldingsvenster, waar je om de SSID en het wachtwoord wordt gevraagd. Maar deze melding vraagt of je wilt ANNULEREN of VERGETEN. Welk verschil is er dan tussen deze beide meldingen die verschijnen als de WiFi verbinding onverwachts wordt verbroken?
 
Mvg,
gilberto

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.