Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

Dominicwildschut

  • Lid sinds 21 augustus 2020
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 augustus 2020
  • 08:20

Hallo allemaal. 

We gebruiken een app genaamd blockerx om bepaalde websites te blokkeren voor de kleine. 
Echter, als je naar onder swiped zie je staan persoonlijk profiel. 

Ik zou graag deze regel weg willen hebben, omdat je via deze manier makkelijk de vpn kan wissen, en dat wil ik juist niet. 
Of is er een mogelijkheid om de vpn setting te blokkeren in het menu ?

alle meldingen van blockerx zijn ook uitgeschakeld. 

Nu dacht ik dat dit te maken heeft met work profile, dus dat heb ik via de command promt geïnstalleerd echter is het probleem nog niet opgelost. 

ik hoop dat jullie een oplossing hebben!

Bijlage:

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6042
  • Reputatie 300
  • Moderator Moderator
  • Moderator Moderator
  • #2
  • 23 augustus 2020
  • 13:14

Ik denk niet dat dit gaat. Het is een veiligheidsmaatregel om je ten alle tijden te laten zien dat je met een VPN verbonden bent, zodat je niet onbewust verbonden bent en daardoor gemonitord kan worden zonder dat je dat weet.

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.