Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

FTWLTG

  • Lid sinds 29 september 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 november 2012
  • 11:42

Hallo,
ik had met titanium backup alle apps en instellingen gebackupped omdat ik een andere rom op mijn galaxy s plus wilde zetten.
nadat ik de rom erop had gezet ging ik alles terug zetten met de titanium batch-restore functie,dit ging goed ,hij geeft ook aan alles restored als hij klaar is maar de apps staan toch niet geinstalleerd op de telefoon…..

doe ik nu iets verkeerd ?

het is de eerste keer voor mij dus misschien doe ik het fout…

Bewerkt (24 april 2013 15:56)

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 november 2012
  • 15:34

Je heb nu dus geen apps enzo meer ?

Heb je alle apps 1 voor 1 terug bevestigd om ze weer te installeren dit moest ik wel altijd doen.

Bewerkt (24 april 2013 15:56)

FTWLTG

  • Lid sinds 29 september 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #3
  • 30 november 2012
  • 15:49

ik heb de backups nog wel maar ze verschijnen niet in de lijst na restoren…
ik deed “batch-all restore of 138 apps ” en hij gaf aan “all restored”
ik zal het eens 1 voor 1 proberen misschien lukt het dan wel,ik kom hier nog op terug

bedankt

Bewerkt (24 april 2013 15:56)

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6042
  • Reputatie 300
  • Moderator Moderator
  • Moderator Moderator
  • #4
  • 30 november 2012
  • 15:56

heb je je telefoon al eens opnieuw gestart. Even uit en weer aan.

Bewerkt (24 april 2013 15:56)

FTWLTG

  • Lid sinds 29 september 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #5
  • 3 december 2012
  • 09:14

nanders;362337
heb je je telefoon al eens opnieuw gestart. Even uit en weer aan.
ja dit had ik al gedaan,geen succes
nu een andere rom geprobeerd (slimbean) en alles weer terug gezet,en nu lukt 't wel……vreemd

Bewerkt (24 april 2013 15:56)

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.