Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

miroen

  • Lid sinds 30 november 2010
  • Berichten 124
  • Reputatie 0
  • #1
  • 27 mei 2014
  • 19:58

Hallo,

Ik heb de volgende situatie: Zowel ikzelf als mijn vrouw hebben een Nexus 5 waarop we ieder een eigen account hebben. Daarnaast hebben we ook een gedeeld account waarmee we op G+ berichten posten. Nu heb ik bij mij dit account geselecteerd als auto backup account voor foto's. Ook bij mijn vrouw had ik dit. Echter om een of andere reden wordt dit gewijzigd naar het standaard (persoonlijke) account. Bij mijzelf kan ik dit weer terugzetten maar bij mijn vrouw kan ik het gedeelde account wel zien maar als ik deze aantik wijzigt er niets!
Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.