Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

wgb

wgb

  • Lid sinds 09 augustus 2011
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #1
  • 9 augustus 2011
  • 12:31

Mijn TomTec krijgt verbinding met Youtube tot aan afspelen maar het filmpje start niet op. Het heeft wel gewerkt ik heb filmpjes kunnen bekijken. De reset knop al in gedrukt. Er is nog steeds geen bewegin in, is het een vinkje of. Graag wat hulp. :cry:

Bewerkt (9 augustus 2011 12:31)
wgb

wgb

  • Lid sinds 09 augustus 2011
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #2
  • 10 augustus 2011
  • 20:43

Deze tablet is nog nieuw slechts een paar dagen in gebruik. Wat is wijs terug naar Bart of kan een wijsneus mij toch helpen.

Bewerkt (10 augustus 2011 20:43)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #3
  • 10 augustus 2011
  • 21:18

Probeer eens menu> instellingen> applicaties> youtube> alles wissen.

En ben geen wijsneus. :p

Bewerkt (10 augustus 2011 21:18)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

wgb

wgb

  • Lid sinds 09 augustus 2011
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #4
  • 11 augustus 2011
  • 11:08

Hoi alvast bedankt
Dat ding opent met een bureaublad. Op dat blad staat het icoon Instellingen. Als ik daar op klik krijg ik een lijst van mogelijkheden. Daar staat geen Applicaties of Youtube bij.
Op het bureaublad staat ook een icoon Youtube maar dat maakt helemaal geen verbinding. Is voor latere zorg.
Op Youtube kom ik via Google. Vimeo een andere site die ook filmpjes aanbiedt werkt ook niet. Zelf video opnemen en afspelen werkt wel.
Bureaublad, Browser dan krijg ik gelijk verbinding met Youtube dat kan ik veranderen maar dat vind ik best zo.
Op het venster van Youtube staat rechts boven een klein driehoekje (punt naar beneden) als ik daar op klik krijg ik weer een lijst van Instellingen. Daar staat ook de optie Standaardinstellingen, De Standaardinstellingen kan ik daarmee teruggezetten op de standaardwaarden. Dit geeft ook geen resultaat. Verder heb ik in deze lijst al wat geexpirimenteerd maar dat bied tot nu toe geen soelaas.
Zou het iets te maken kunnen hebben met 3G network settings. Dit soort dingen gaat boven mijn pet.

Bewerkt (11 augustus 2011 11:08)
wgb

wgb

  • Lid sinds 09 augustus 2011
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #5
  • 11 augustus 2011
  • 11:13

Hoi alvast bedankt <BR>Dat ding opent met een bureaublad. Op dat blad staat het icoon Instellingen. Als ik daar op klik krijg ik een lijst van mogelijkheden. Daar staat geen&nbsp; Applicaties of Youtube bij. <BR>Op het bureaublad staat ook een icoon Youtube maar dat maakt helemaal geen verbinding. Is voor latere zorg.<BR>Op Youtube kom ik via Google. Vimeo een andere site die ook filmpjes aanbiedt werkt ook niet. Zelf video opnemen en afspelen werkt wel.<BR>Bureaublad, Browser&nbsp;dan krijg ik gelijk verbinding met&nbsp;Youtube dat kan ik&nbsp;veranderen maar dat vind ik best zo.<BR>Op het venster van Youtube&nbsp;staat rechts&nbsp;boven&nbsp;een klein driehoekje (punt naar beneden)&nbsp;als ik daar op klik krijg ik weer een lijst van Instellingen.&nbsp;Daar staat ook de optie Standaardinstellingen, De Standaardinstellingen kan ik daarmee&nbsp;teruggezetten op de standaardwaarden.&nbsp;Dit geeft ook geen resultaat.&nbsp;Verder heb ik in deze lijst&nbsp;al wat geexpirimenteerd maar dat bied tot nu toe geen soelaas.<BR>Zou het&nbsp;iets te maken kunnen hebben met 3G network settings.&nbsp;Dit soort dingen gaat&nbsp;boven mijn pet.<BR>&nbsp;&nbsp;

Bewerkt (11 augustus 2011 11:13)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #6
  • 11 augustus 2011
  • 12:35

Het kan zijn dat het bij jou anders is, maar je moet onder instellingen applicaties hebben staan en daar sta de youtube app onder. Als je dan daar op klikt kan je de gegevens wissen. En nee, het zal niet aan de 3G instellingen liggen. Je moet ook gewoon via wifi youtube kunnen draaien. En als je dat niet bedoel, als je op internet kan dan is er niets mis met je instellingen van 3G.

Bewerkt (11 augustus 2011 12:35)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren