Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

JackyX

JackyX

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 95
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 juni 2011
  • 15:46

Hallo,

Ik draai nu alweer ruim een maand CM7 en dat bevalt best goed. Wel loopt er af en toe wat vast, maar dan is het een kwestie van opnieuw opstarten en het werkt weer.

Het enige nadeel hiervan is dat steeds een aantal instellingen verdwijnt als mijn telefoon uit is geweest. De meest vervelende vind ik dat ik Swype telkens opnieuw moet installeren als standaard toetsenbord. Verder nog een aantal apps die ik handmatig moet opstarten.

Is er iemand die weet of het mogelijk is om al deze instellingen goed vast te leggen. Of is het misschien een probleem dat alleen ik heb?? In dat geval misschien raadzaam om de ROM opnieuw te installeren?

B.v.d. voor reacties.

Gr. JX

Bewerkt (22 juni 2011 15:46)
Renzzie

Renzzie

  • Lid sinds 03 december 2010
  • Berichten 137
  • Reputatie 0
  • #2
  • 22 juni 2011
  • 17:30

Ik heb nergens last van met CM7. Heb eigenlijk ook nooit vastlopers. Als ik herstart werkt swype en alle andere mikmak gewoon nog.

Bewerkt (22 juni 2011 17:30)
Master_B

Master_B

  • Lid sinds 16 april 2011
  • Berichten 196
  • Reputatie 0
  • #3
  • 22 juni 2011
  • 19:01

misschien moet je cm7 nog een keer opnieuw flashen? swype doet het bij mij trouwens ook goed na een herstart van de telefoon met cm7 hoor.

Bewerkt (22 juni 2011 19:01)
4dollars

4dollars

  • Lid sinds 04 februari 2011
  • Berichten 434
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 juni 2011
  • 19:19

Ik vermoed dat de apps die problemen hebben allemaal op je sd zijn geïnstalleerd. Als je deze verplaatst naar je telefoongeheugen dan zijn je problemen waarschijnlijk voorbij. Swype moet je zeker op je telefoongeheugen zetten (ik gebruik het ook) anders moet je hem idd iedere keer opnieuw instellen als standaard toetsenbord. Probeer het eens uit.

Bewerkt (23 juni 2011 19:19)
JackyX

JackyX

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 95
  • Reputatie 0
  • #5
  • 28 juni 2011
  • 19:03

Check. Swype terug geplaatst naar de telefoon en hoef het niet meer opnieuw in te stellen als standaardtoetsenbord. Bedankt voor jullie hulp!!!

Bewerkt (28 juni 2011 19:03)
4dollars

4dollars

  • Lid sinds 04 februari 2011
  • Berichten 434
  • Reputatie 0
  • #6
  • 28 juni 2011
  • 19:08

Dacht het al. Bedanken kan je ook door op het sterretje onder mijn post te klikken.

Bewerkt (28 juni 2011 19:08)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren