Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

eldin1234

eldin1234

  • Lid sinds 20 oktober 2011
  • Berichten 38
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 oktober 2011
  • 21:32

Hallo,
Ik heb vandaag mijn HTC Wildfire gekregen.
Maar nu heb ik verbinding met mijn router met als beveiliging WPA2/PSK, en werkt mijn internet niet op mijn Wildfire S. Ik weet niet hoe het kan want er staat dat hij verbonden is maar als ik een internet pagina zoals google open dan kan hij geen verbinding maken.
Hopelijk kan iemand mij helpen!
Alvast bedankt!
Mvg, Eldin.

Bewerkt (20 oktober 2011 21:32)
Tingel1968

Tingel1968

  • Lid sinds 10 november 2010
  • Berichten 42
  • Reputatie 0
  • #2
  • 28 oktober 2011
  • 13:08

Misschien zijn de instellingen van de provider niet goed? Vaak worden die je toegestuurd zodra je je telefoon in gebruik neemt. Bij mij (Provider Ben) ging dat niet. Ik heb ze handmatig ingegeven. Dat kan onder Instellingen/Draadloos en netwerken/Mobiele Netwerken/Namen toegangspunten. Staat je provider er al bij? Zijn de instellingen goed ingevuld?

Bewerkt (28 oktober 2011 13:08)
eldin1234

eldin1234

  • Lid sinds 20 oktober 2011
  • Berichten 38
  • Reputatie 0
  • #3
  • 28 oktober 2011
  • 13:12

Hallo,
Ik had eerst ‘'static IP’' geprobeert dat werkte!
Nu is mijn Modem geupdate en is de static IP niet meer nodig!
Nog bedankt voor uw hulp!
Mvg, Eldin.
Slotje.

Bewerkt (28 oktober 2011 13:12)
lisanneaalbers

lisanneaalbers

  • Lid sinds 08 november 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #4
  • 8 november 2011
  • 09:57

ik heb hetzelfde probleem alleen dan met mijn Samsung Galaxy ace.
Alle instelling zijn volgens de provider goed ingesteld, ik krijg in mijn beeldscherm dat ik verbonden ben met de desbetreffende server.
Alleen als ik internet opstart kan hij geen enkele webpagina weergeven.
Wat oh wat doe ik niet goed?

Bewerkt (8 november 2011 09:57)

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.