Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

eagle

eagle

  • Lid sinds 08 mei 2009
  • Berichten 285
  • Reputatie 0
  • #1
  • 27 september 2009
  • 00:09

Ben ik de enige die ‘nieuwe posts’ niet ziet (cache geleegd)?

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
Randyjc

Randyjc

  • Lid sinds 09 februari 2009
  • Berichten 103
  • Reputatie 0
  • #2
  • 29 september 2009
  • 10:22

http://www.androidworld.nl/forum/search.php?do=getnew

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
eagle

eagle

  • Lid sinds 08 mei 2009
  • Berichten 285
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29 september 2009
  • 11:00

Dank je ;-) , maar dat verklaart nog niet waarom ik in de browser op mijn G1 geen knop ‘nieuwe posts’ zie terwijl de rest van NL dat wel ziet? Of heeft iedereen dat?

Edit: dat escapen in een post hoeft toch zeker niet :p ?
Edit2: de search knop geeft een 404 error?

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
Ruud

Ruud

  • Lid sinds 10 december 2008
  • Berichten 1641
  • Reputatie 50
  • #4
  • 30 september 2009
  • 11:06

eagle;7741
Edit2: de search knop geeft een 404 error?

Staat op lijstje:-)

Offtopic forum: Up and running again

Bewerkt (22 april 2013 12:13)

Uhmmmm…. Android?

eagle

eagle

  • Lid sinds 08 mei 2009
  • Berichten 285
  • Reputatie 0
  • #5
  • 30 september 2009
  • 17:39

Ik ben er inmiddels achter dat het Android GUI geen nieuwe posts knop heeft (na een tijdje dacht ik er aan de skin in FF op de pc te veranderen :p )

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
Edwin

Edwin

  • Lid sinds 28 juli 2009
  • Berichten 600
  • Reputatie 0
  • #6
  • 30 september 2009
  • 19:02

eagle;7741
Edit: dat escapen in een post hoeft toch zeker niet <img src=“images/smilies/tongue.gif” alt=“” title=“Stick Out Tongue” smilieid=“5” class=“inlineimg” border=“0”> ?

Wat mij betreft niet. Het maakt het zelfs lastiger om een url in te voeren, maar schijnbaar wil vBulletin het wel. Dat of er moet iets uit of aan gezet worden in de server.

Bewerkt (22 april 2013 12:13)

SGS5 - stock

Nexus 7 - stock
Tab 3 7" - stock
Tab 3 7" Lite - stock

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.