Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #1
  • 1 mei 2012
  • 23:01

Lekker cliché maar kan niet veel doen via de stockbrowser als ik de homepage bezoek,
is hier iets voor of? (ja ik weet dat ik Tapatalk kan downloaden etc etc). Wilde even
wat via de homepage doen en stuitte erop dat ik de knop rechts bovenin niet kan usen.



(gedaan met iPhone 4S)

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
Harro

Harro

  • Lid sinds 08 maart 2010
  • Berichten 195
  • Reputatie 0
  • #2
  • 5 mei 2012
  • 13:01

Viel mij ook op inderdaad, je kan vanaf de homepage niet op het forum komen.
Je moet de URL van het forum dus onthouden haha. :p

Bewerkt (24 april 2013 14:46)
fifarunnerr

fifarunnerr

  • Lid sinds 13 juli 2010
  • Berichten 1846
  • Reputatie 10
  • #3
  • 5 mei 2012
  • 13:33

Harro;297553
Viel mij ook op inderdaad, je kan vanaf de homepage niet op het forum komen.
Je moet de URL van het forum dus onthouden haha. :p

Nee hoor, gewoon “Request Desktop Site”

Bewerkt (24 april 2013 14:46)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #4
  • 5 mei 2012
  • 14:28

Ehm nee, want request desktop site kan ik niet doen en mobiele thema kan ik niet aanpassen/deselcteren:



Sent from my Samsung Galaxy S

Bewerkt (24 april 2013 14:46)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #5
  • 6 mei 2012
  • 13:58

Ik heb op mijn Galaxy S2 hetzelfde probleem…

Bewerkt (24 april 2013 14:46)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6244
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #6
  • 6 mei 2012
  • 20:53

Het is doorgegeven aan de technische dienst

Bewerkt (24 april 2013 14:47)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #7
  • 7 mei 2012
  • 20:46

Dank u!

Bewerkt (24 april 2013 14:47)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #8
  • 10 mei 2012
  • 17:10

;D

Bewerkt (24 april 2013 14:49)

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.