Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

karelb.

karelb.

  • Lid sinds 06 april 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #1
  • 31 januari 2013
  • 22:00

Ik heb onlangs een koptelefoon gekocht voor mijn Bedove X21(telefoon uit China) . Ik heb hiervoor een 3,5mm jack snoertje gekocht met 3 knoppen: 2 voor volume en één voor play/pauze/answercall. Deze knoppen werken alleen niet voor mijn huidige toestel. Op mijn oude toestel (Galaxy S Plus) doet gek genoeg alleen de middelste knop het. Ik vroeg me af of het nou ligt aan de telefoon zelf, aan de androidversie, aan de software op mijn telefoon of misschien nog iets anders. Ik heb op mijn oude telefoon android 2.3.6 en de knopjes aan de kabel werken met de gewone muziek app. Op mijn X21 heb ik android 4.0.4 en werken de knoppen helemaal niet. Heb het geprobeerd met zowel de standaard muziek app als met PlayerPro, die zelfs nog speciale instellingen voor headset control heeft. Ik geloof niet dat er software-updates worden gemaakt voor deze telefoon, omdat het een nogal onbekend merk is. Dus als het aan de androidversie zou liggen, zou ik (indien mogelijk) moeten rooten en een nieuwe rom erop zetten of het gewoon accepteren en genoegen moeten nemen met een kabel zonder knopjes. Heeft één van jullie hier misschien ervaring mee of kennen jullie het probleem?

Bewerkt (21 mei 2013 13:37)
karelb.

karelb.

  • Lid sinds 06 april 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #2
  • 31 januari 2013
  • 23:23

Met de app Headset Button Controller ben ik erachter gekomen dat het niet eens geregistreerd wordt als ik op een knopje druk.

Bewerkt (21 mei 2013 13:37)
mathiask

mathiask

  • Lid sinds 21 januari 2013
  • Berichten 53
  • Reputatie 0
  • #3
  • 31 januari 2013
  • 23:28

Klinkt gewoon alsof het incompatiebel is met jouw apparaat. Ik ben dit wel vaker tegengekomen met headsets, vooral van die goedkopere. Lijkt geen oplossing voor als je het aan mij vraagt

Bewerkt (21 mei 2013 13:37)
karelb.

karelb.

  • Lid sinds 06 april 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #4
  • 31 januari 2013
  • 23:35

Of het zou aan de androidversie moeten liggen.. Of ben ik de enige met dit probleem op ICS?

Bewerkt (21 mei 2013 13:37)
JHS_NL

JHS_NL

  • Lid sinds 21 januari 2011
  • Berichten 666
  • Reputatie 0
  • #5
  • 1 februari 2013
  • 08:52

Ik denk niet dat dit aan ICS ligt, zoals mathiask al zegt kom je dit wel vaker tegen met wat goedkopere merken van headsets. Ik ben persoonlijk altijd bij de iets duurdere gebleven just to be safe

Bewerkt (21 mei 2013 13:37)

Telefoon(s): Galaxy S10
Tablet: NVIDIA Shield K1
Android TV: NVIDIA Shield TV

Website:
http://www.joostslager.nl

karelb.

karelb.

  • Lid sinds 06 april 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #6
  • 1 februari 2013
  • 09:43

Dan zal het inderdaad wel aan mijn telefoon liggen, want een vriend van mij heeft dezelfde telefoon en die heeft er beats oordopjes bij die ook zo'n knopje heeft, maar die doet het ook niet . Dankjulliewel.

Bewerkt (21 mei 2013 13:37)

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.