Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Manutjee

Manutjee

  • Lid sinds 23 september 2011
  • Berichten 87
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 oktober 2014
  • 15:53

Hoi allemaal,

Als eerste… Ik heb geen idee of ik dit goed plaats. Ik twijfelde over het ‘Samsung’-gedeelte, maar heb er voor gekozen dit toch in ‘Android’ te plaatsen omdat het mij een Android-issue lijkt.

Anyways, bij de meeste applicaties (Ready, Gallerij onder andere) word ik doodgegooid met de melding ‘Inlog-verzoek’ in de statusbalk die mij doorverwijst naar Google. Vervolgens wordt er toestemming gevraagd en krijg ik de optie op OK te klikken of te annuleren. Meestal klik ik op annuleren, maar het wordt nu eigenlijk wel een beetje heel irritant. Kan ik dit uitschakelen? Ik heb geen flauw idee wat er dan precies uitgeschakeld moet worden namelijk.

Alvast bedankt!

wpe1985

wpe1985

  • Lid sinds 16 maart 2016
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #2
  • 6 januari 2017
  • 20:01

Ga naar instellingen - accounts-Google- je gmailadres-scroll naar beneden-picasa webalbums synchroniseeren uitvinken en voila het zal niet meer verschijnen.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren