Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

henrievugts

henrievugts

  • Lid sinds 11 oktober 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #1
  • 11 oktober 2011
  • 19:27

Sinds vorige week heb ik een nieuwe router en toen is het probleem begonnen.

Als ik thuis kom dan heeft hij gelijk de router gevonden en is verbonden,alleen als ik dan online ga dan duurt het maar even en dan geen internet meer !!!
Als ik dan de wifi uitzet en weer aan dan gaat het weer even goed,als ik onderweg ergens een open wifi heb of bij vrienden dan heb ik geen problemen.

Waar moet ik dit nu gaan zoeken en wat kan ik er aan doen ?

G.Henrie

Bewerkt (11 oktober 2011 19:27)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9885
  • Reputatie 0
  • #2
  • 11 oktober 2011
  • 19:31

Kijk eens of je het soort beveiliging van je router kan aanpassen naar wat anders. Misschien heeft je toestel daar wat problemen mee ?
Dus als de beveiliging op WEP staat probeer dan eens WPA of WPA2.
Misschien dat je toestel dat beter ‘pakt’ en dus kan vasthouden.

Bewerkt (11 oktober 2011 19:31)

Samsung Galaxy S8+

henrievugts

henrievugts

  • Lid sinds 11 oktober 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #3
  • 11 oktober 2011
  • 19:33

Mijn router staat nu op WPA/WPA2 psk en mijn laptop heeft geen problemen hiermee.

Bewerkt (11 oktober 2011 19:33)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9885
  • Reputatie 0
  • #4
  • 11 oktober 2011
  • 19:42

Elk toestel kan daarin verschillen hoor. Zelf twee laptops kunnen onderling problemen hebben met hetzelfde draadloze netwerk

Omdat je toestel wel verbindt, maar blijkbaar deze verbinding niet vast kan houden, lijkt het erop alsof er iets is/gebeurd wat het toestel niet begrijpt en dus de verbinding verbreekt.

Ik ga er even vanuit dat je de verbinding kwijtraakt terwijl je nog bezig bent met de telefoon…dus niet dat hij vanuit slaapstand gehaald wordt en dan de verbinding kwijt is ? Want dat is een ander probleem dan.

Bewerkt (11 oktober 2011 19:42)

Samsung Galaxy S8+

henrievugts

henrievugts

  • Lid sinds 11 oktober 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #5
  • 11 oktober 2011
  • 19:50

Tijdens het gebruik van de telefoon dan ineens geen internet meer,wel steeds verbonden met de router boven in de taakbalk.
Ik kan op deze router ook als gast aanmelden,maar ook dan geen verschil helaas.
Een vriend van mij waar ik veel kom die heeft ook een router met deze beveiliging wpa/wpa2 en daar heb ik geen problemen.

Mijn oude router had geen beveiliging en toen ook nooit problemen gehad.

Bewerkt (11 oktober 2011 19:50)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9885
  • Reputatie 0
  • #6
  • 11 oktober 2011
  • 20:18

hmmm…
En als je de beveiliging er eens even voor een uurtje eraf haalt ?
Kijk dan eens of je toestel wel een stabiele verbinding blijft houden.
Als je toestel dan wel stabiel blijft…zet dan de beveiliging er weer eens op…en kijk dan nog eens.

Schiet me tebinnen dat ik vandaag een topic gelezen heb van iemand met een soortgelijk probleem.
Die heeft de beveiliging weggehaalt….toestel werkte goed…en na beveiliging er weer opgezet te hebben bleef het toestel ineens spontaan goed werken.

Je weet maar nooit…misschien heb je ook die mazzel

Bewerkt (11 oktober 2011 20:18)

Samsung Galaxy S8+

henrievugts

henrievugts

  • Lid sinds 11 oktober 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11 oktober 2011
  • 20:30



Firewall





SPI-firewallbeveiliging:
Ingeschakeld Uitgeschakeld







Internetfilter




V

Anonieme internetverzoeken filteren




Filter Multicast




Filter Doorsturen NAT



V

Filter IDENT (poort 113)







Webfilter





Proxy Java ActiveX Cookies







Zou ik in de instellingen van de router hierboven wat aan moeten vinken ?

Bewerkt (11 oktober 2011 20:30)
werker123

werker123

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 1644
  • Reputatie 0
  • #8
  • 11 oktober 2011
  • 22:20

ik weet wel dat er veel meer mensen zijn met dit probleem, ik heb het sinds de overstap naar ziggoik weet alleen niet veel van routers. en ik denk niet dat de rest van het gezin blij is als ik met de router klooi. maar ik las iets over andere channels ofzo? ik heb hier niet zo veel verstand van.. ik zal het wel eens zoveel mogelijk uitproberen met mn pa

Bewerkt (11 oktober 2011 22:20)
henrievugts

henrievugts

  • Lid sinds 11 oktober 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #9
  • 12 oktober 2011
  • 15:52

Bij mijn oude router werkte hij perfect maar daar zat geen beveiliging op,moet ik anders een statisch ip adres in geven of een poort open zetten ?

Bewerkt (12 oktober 2011 15:52)

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.