Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

tukseklusser

tukseklusser

  • Lid sinds 31 juli 2017
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #1
  • 31 juli 2017
  • 13:09

Hallo,

Na vervanging van mijn laadconnector , en het terug zetten naar fabriekinstellingen valt steeds de verbinding weg van zowel het internet als telefoon.
(kruis door signaal )
Telefoon opnieuw opstarten en heb direct weer signaal, maar vervolgens valt deze ook snel weer weg.
Voorheen geen problemen dus ligt niet aan netwerk ( tele 2 )

Ik weet zeker dat de antenne ook weer goed is gemonteerd. Kan ook weinig aan fout gaan met de 2 druk knopjes:-)

Iemand enig idee wat het probleem is?

Alvast bedankt.
Groeten John

Bewerkt (31 juli 2017 13:10) | onvoldoende info

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.