Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

mamamoe

mamamoe

  • Lid sinds 18 maart 2014
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #1
  • 5 augustus 2014
  • 14:33

Hallo allemaal,
Ik had sinds begin juli ineens problemen met het binnenhalen van e-mail, er werden nog maar 2 van de 4 accounts binnen gehaald.
Sinds gisteren haalde hij ineens helemaal geen e-mail meer op, synch staat gewoon aan.
Ik heb al van alles geprobeerd en uiteindelijk heb ik mijn accounts er maar vanaf gegooid met het idee dan installeer ik het wel weer opnieuw, maar dar gaat het mis!
Wanneer ik de stappen heb gevolgd krijg ik steeds de melding “Verificatie mislukt”, dus HELP wat moet ik nu doen? Hoe krijg ik mijn e-mail nu weer juist ingesteld?

Alle hulp is welkom

jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #2
  • 5 augustus 2014
  • 14:58

Die foutmelding betekent ook letterlijk wat er staat. Er zit dus een fout in je aanmeldgegevens. Dus server, gebrnaam, wachtwoord oid.

mamamoe

mamamoe

  • Lid sinds 18 maart 2014
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #3
  • 5 augustus 2014
  • 16:03

Maar er is helemaal niks veranderd in de aanmeldgegevens t.o.v de vorige keer?
De telefoon kan na een update toch niet uit zichzelf de gegevens veranderen?
Ik snap er werkelijk geen pepernoot van

jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #4
  • 5 augustus 2014
  • 16:22

Typefoutje misschien? Of er kan iets veranderd zijn aan de serverzijde. Dat zou in ieder geval wel verklaren waarom het in eerste instantie de laatste tijd ook niet meer werkte.

mamamoe

mamamoe

  • Lid sinds 18 maart 2014
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #5
  • 5 augustus 2014
  • 17:49

Ik heb alles nog een keer heel goed nagelopen en wat blijkt……typefoutje
Hoe bedoel je blondHet werkt dus weer!!

jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #6
  • 5 augustus 2014
  • 18:20

Gelukkig. Dan was het dus geen mysterieus raadsel

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren