Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

Roos.m

Roos.m

  • Lid sinds 22 juli 2015
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 juli 2015
  • 01:12

Ook ik heb precies hetzelfde probleem. Na de recente update was het 2 dagen weg tot grote blijdschap. Maar vandaag keerde het probleem weer terug. Zwaar frustrerend.

embryo1

embryo1

  • Lid sinds 11 december 2010
  • Berichten 769
  • Reputatie 20
  • #2
  • 22 juli 2015
  • 12:03

Baseband versie: I9505XXUHOF2, dus gewoon stock. Heb net als test zowel een film afgespeeld in avi en iso formaat. Beide ongeveer 20 min.
Misschien heb ik dan veel geluk, maar net zoals met de vorige firmware, draait mijn S4 de films perfect af. Ik gebruik overigens KODI, de oude XBMC player.
Een oplossing voor je probleem en van je kennis heb ik dus niet.
Toestel wordt wel iets warmer tijdens het afspelen van de films. Als je Kodi nog niet hebt gebruikt, misschien toch het proberen waard.
Speelt werkelijk alles af.

Bewerkt (22 juli 2015 12:05)

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.