Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

RobGalaxyS

RobGalaxyS

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 256
  • Reputatie 0
  • #1
  • 25 maart 2012
  • 20:22

Hallo, sedert enkele weken ben ik mijn qwerty toetsenbordinstelling kwijt zonder -voor zover ik weet- enige aanleiding. Begint nu met azerty. Geen idee waar ik dat moet corrigeren. :cry:
Ook valt mij op dat ik bij het openen van een pdf bestand weliswaar de Nederlandse inhoud te zien krijg, maar bij het kiezen van de menuknop linksonder staan daar alleen maar Portugese of Spaanse kreten.
Heeft iemand van jullie hier een oplossing voor?
Alvast bedankt en groet.

Bewerkt (24 april 2013 14:27)
bassie1995

bassie1995

  • Lid sinds 04 januari 2011
  • Berichten 2028
  • Reputatie 0
  • #2
  • 25 maart 2012
  • 21:44

Instellingen -> Taal en Invoer -> kijk eens bij de instellingen voor het toetsenbord dat je gebruikt.

Bewerkt (24 april 2013 14:27)
RobGalaxyS

RobGalaxyS

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 256
  • Reputatie 0
  • #3
  • 25 maart 2012
  • 22:09

Nederlands en Swype

Bewerkt (24 april 2013 14:27)
do-shaq

do-shaq

  • Lid sinds 21 november 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #4
  • 26 maart 2012
  • 00:26

Heb je swype-instellingen al geprobeerd en swype-taal op nederlands gezet?

Bewerkt (24 april 2013 14:27)
RobGalaxyS

RobGalaxyS

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 256
  • Reputatie 0
  • #5
  • 26 maart 2012
  • 17:58

do-shaq;281842
Heb je swype-instellingen al geprobeerd en swype-taal op nederlands gezet?
Ja, ik kan daar niets afwijkends vinden.

Bewerkt (24 april 2013 14:27)
RobGalaxyS

RobGalaxyS

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 256
  • Reputatie 0
  • #6
  • 27 maart 2012
  • 22:30

Probleem opgelost, maar daarvoor niets gedaan. Wel toevallig vanavond mijn sgs uitgeschakeld en weer opgestart. :-)

Bewerkt (24 april 2013 14:28)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren