Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

Thegoldenman

Thegoldenman

  • Lid sinds 24 september 2011
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 oktober 2011
  • 11:57

Hallo Allemaal,

Na een tijdje toch maar even terug op de forum met het volgende probleem. Een tijdje terug heb ik mijn telefoon gekocht en viel mij al op dat ik aardig slechte verbinding had. Ik heb toen de rom na gekeken en kwam uit nordic (noorwegen) en heb die 2.3.4 rom toen terug geflashed naar de Nederlandse rom 2.3.3. Toen kreeg ik via kies een melding dat er een 2.3.4 rom beschikbaar was in het Nederlands, dus heb ik die geflashed. Ik ben in die tijd van T-Mobile overgestapt naar Telfort maar ik kamp nog steeds met verbindings problemen.

1. Bij T-Mobile had mijn internet G-3G-H verbinding, bij Telfort haal ik maar G
2. Als ik op zolder zit heb ik 3 strepen, ga ik 1 verdieping lager dan heb ik 1 streep en ben ik op het begane grond dan heb ik niks meer (ook niet buiten).

Wat kan ik doen aangezien ik de telefoon al meerdere malen heb ge-reset (hard en soft).

Kan ik hem opsturen voor reparatie ??? aangezien ik de sim in mijn vaders telefoon (ook een Galaxy S 2) gestopt hebt en daar gewoon werkt.

Mvg,

Bewerkt (22 oktober 2011 11:57)
Thegoldenman

Thegoldenman

  • Lid sinds 24 september 2011
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #2
  • 22 oktober 2011
  • 22:54

Iemand ? ??

Bewerkt (22 oktober 2011 22:54)
jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #3
  • 22 oktober 2011
  • 23:09

Lijkt me eerder een Telfort probleem, aangezien je met T-Mobile geen probleem had.

Sent from my GT-I9100

Bewerkt (22 oktober 2011 23:09)
Thegoldenman

Thegoldenman

  • Lid sinds 24 september 2011
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 oktober 2011
  • 17:20

Nope, ik heb mijn sim in een andere galaxy s 2 gestopt en daar werkt hij perfect op. Het ligt echt aan dit toestel.

Bewerkt (23 oktober 2011 17:20)

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.