Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

yakie996

yakie996

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 570
  • Reputatie 0
  • #1
  • 2 maart 2012
  • 16:40

hallo, ik heb een sgs2 die werkt op cm9 (laatste versie) dus als ik een filmpje wil zien word het een groen scherm en komt er alleen audio en gene beeld

Bewerkt (24 april 2013 14:20)
mefrank

mefrank

  • Lid sinds 22 april 2010
  • Berichten 53
  • Reputatie 0
  • #2
  • 2 maart 2012
  • 17:11

is nog een bug. zodra de officiele 4.0 update van samsung gereleased wordt zal het binnen no-time gefixed zijn gok ik

Bewerkt (24 april 2013 14:20)
yakie996

yakie996

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 570
  • Reputatie 0
  • #3
  • 2 maart 2012
  • 17:12

mefrank;274768
is nog een bug. zodra de officiele 4.0 update van samsung gereleased wordt zal het binnen no-time gefixed zijn gok ik
ok, ik hoop dat het niet lang meer duurt :-)

Bewerkt (24 april 2013 14:20)
pantyhoseman

pantyhoseman

  • Lid sinds 27 december 2011
  • Berichten 82
  • Reputatie 0
  • #4
  • 2 maart 2012
  • 17:14

heb ik ook gehad en Vplayer geinstalleerd en het was opgelost ( was wel nog op mijn lg optimus 2x)

Bewerkt (24 april 2013 14:20)
yakie996

yakie996

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 570
  • Reputatie 0
  • #5
  • 3 maart 2012
  • 00:48

pantyhoseman;274770
heb ik ook gehad en Vplayer geinstalleerd en het was opgelost ( was wel nog op mijn lg optimus 2x)

in de browser werkt het nu maar in de yelo app nog altijd niet..

Bewerkt (24 april 2013 14:20)
rutgerhoorn-194

rutgerhoorn-194

  • Lid sinds 17 mei 2010
  • Berichten 320
  • Reputatie 0
  • #6
  • 3 maart 2012
  • 11:09

Gefixt! Zie CM9 topic.

rutgerhoorn;274869
UNOFFICIAL BUILD
http://developer.clockworkmod.com/do…ys2-signed.zip
- fixed hw codecs (videos smooth as butter)


Youtube werkt!

Bewerkt (24 april 2013 14:20)

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.