Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Wij werken momenteel aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom momenteel niet mogelijk om te reageren of nieuwe topics aan te maken.

johny12

johny12

  • Lid sinds 26 november 2015
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 26 november 2015
  • 01:19

Beste medeforumleden,

Ik ben sinds de releasedag in april in het bezit van een Samsung Galaxy S 6, ben er verder erg blij mee e.d. Maar na vandaag antutu benchmark weer eens te draaien viel me iets opmerkelijks op. De score is namelijk lager dan de vorige keer dat ik een benchmark deed, met een subscore in het bijzonder, de Runtime.

De allereerste keer dat ik een benchmark test deed kwam ik uit op een totale score van: 67343  met een Runtime van: 4267. (dit was eind april op android 5.0.2).  Vandaag puur uit verveling opnieuw de test gedaan, en dit resulteerde in een totale score van: 63744 en een Runtime van: 505

Nu is dit wel een heel erg groot verschil wat betreft de runtime. Die is 10 keer zo weinig als de eerste benchtest. 
Dit heeft waarschijnelijk niks te maken met de android versie, nu draai ik namelijk 5.1.1. Uit de history zie ik namelijk nog een benchmarktest die eind mei is getest met android 5.0.2 draaiende, en ook toen al was de Runtime score 10 keer zo laag als een maand daarvoor, alleen was me dat toen nooit opgevallen. Namelijk: 395.

Ik hoop dat iemand hier een verklaring voor dit weet te vinden, heb uren besteed om het te googlen, maar tevergeefs. Zag wel in een filmpje op youtube dat nog iemand ditzelfde probleem had bij de S6 Edge, dit gebeurde bij hem na de software update naar 5.1.1, maar dit probleem was bij mij al voor de software update dus dat kan het niet zijn.

Alvast bedankt.

Bewerkt (26 november 2015 01:20)

Reageer

We werken momenteel hard aan een nieuw forum voor Androidworld. Het is daarom helaas niet mogelijk om op dit topic te reageren.