Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Vlekkert

Vlekkert

  • Lid sinds 06 juni 2010
  • Berichten 56
  • Reputatie 0
  • #1
  • 24 mei 2011
  • 19:07

Goedenavond,

Hier weer opnieuw een probleempje met betrekking tot het opladen… Ik heb al verschillende topics gezien, maar bij mij is het toch weer wat anders.
Het volgende gebeurde;

Ik heb sinds 2010 al een SE X10, na een jaar heb ik hem een paar weken geleden opgestuurd, omdat deze telefoon niet meer oplaadde. Dit gebeurde onder garantie via KPN, maar ik heb een nieuw toestel gekregen.

Ik blij met het nieuwe toestel, ander oplaadkabeltje gekocht, want die oude werkte ook niet meer. Nu doe ik mijn toestel in de oplader, brand het led-lampje en zegt de telefoon dat ie oplaadt, maar toch gaat het percentage na verloop van tijd naar beneden.
Iemand anders hiermee ervaringen? (dus telefoon laadt niet op maar led-lamp brand wel en hij zegt dat SE x10 oplaadt)

mvg Stefan

Bewerkt (24 mei 2011 19:07)
patrick71994

patrick71994

  • Lid sinds 07 maart 2011
  • Berichten 238
  • Reputatie 0
  • #2
  • 24 mei 2011
  • 19:34

jaa, na verloop van tijd, je bedoeld dat als je hem 'snachts op laad opladen en hem de volgende dag terug pakt hij 98% ofzo is?
ja dat probleem heb ik ook, maar heb er zelf niet al te veel last van

maar het klopt inderdaad wat je zegt, soms gebeurt dat

Bewerkt (24 mei 2011 19:34)
ozzybulldog

ozzybulldog

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 240
  • Reputatie 0
  • #3
  • 24 mei 2011
  • 19:38

Ehmm, hij zegt dat de telefoon NIET oplaad, terwijl het lampje wel brand en het batterij percentage terug blijft lopen. Dan zou het zo kunnen zijn dat je lader stuk is, heb je al geprobeerd via een USB poort op te laden en geeft dat dan verschil?

Oz

Bewerkt (24 mei 2011 19:38)
PopeDoc

PopeDoc

  • Lid sinds 25 april 2011
  • Berichten 109
  • Reputatie 0
  • #4
  • 24 mei 2011
  • 19:38

Doet die van mij ook, smorgens vindt ik de mijne altijd op 95%.

Ik vindt het eigenlijk wel raar dat die zakt terwijl die insteekt.

Bewerkt (24 mei 2011 19:38)
patrick71994

patrick71994

  • Lid sinds 07 maart 2011
  • Berichten 238
  • Reputatie 0
  • #5
  • 24 mei 2011
  • 19:39

nee, hij zegt na verloop van tijd
dat is dus niet direct…

Bewerkt (24 mei 2011 19:39)
Vlekkert

Vlekkert

  • Lid sinds 06 juni 2010
  • Berichten 56
  • Reputatie 0
  • #6
  • 24 mei 2011
  • 19:47

Rustig maar jongens
Maar hij loopt dus direct terug, tijdens het opladen. Maar goed, wel vreemd dat het led-lampje brand en boven in de taskbar, het batterijlogo staat met een ‘bliksem’ erin staat. Net aan de laptop geprobeerd maar doet het ook niet… ander kabeltje ook niet helaas..

Bewerkt (24 mei 2011 19:47)
ozzybulldog

ozzybulldog

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 240
  • Reputatie 0
  • #7
  • 24 mei 2011
  • 19:56

Of DOA telefoon of DOA batterij, ben ik bang. Je zou nog een factory reset kunnen proberen, maar of het iets helpt weet ik niet. Als je telefoon geroot is zou je je battery stats nog kunnen wipen, maar ik ga er van uit dat dat niet het geval is.

Oz

Bewerkt (24 mei 2011 19:56)
ma'in

ma'in

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 83
  • Reputatie 0
  • #8
  • 28 mei 2011
  • 23:58

Dit probleem heb ik ook gehad met mn 12v lader, erg lastig met navigeren. Ik heb de lader teruggestuurd in de hoop een nieuwe te krijgen die het wel doet.

Sent from my X10i using Tapatalk

Bewerkt (28 mei 2011 23:58)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #9
  • 29 mei 2011
  • 10:08

Van die 12V lader heb ik al eerder gehoord, denk dat die gewoon te weinig levert als je aan het navigeren bent, wat gewoon erg veel stroom kost. Het lijkt er op dat de lader kapot is, als hij zegt dat hij oplaadt, maar er gewoon te weinig stroom doorheen komt om hem daadwerkelijk op te laden. Ik ben verder geen expert in batterijen :p

Bewerkt (29 mei 2011 10:08)
patrick71994

patrick71994

  • Lid sinds 07 maart 2011
  • Berichten 238
  • Reputatie 0
  • #10
  • 29 mei 2011
  • 15:38

wat android_user zegt, doet me denken aan me iPod touch. we hebben zo'n radio die usb stick's kan aflezen. ik denk, mjoah ik laad m'n iPod wel even op met dat ding, zonder dat hij wordt uitgelezen.

dan gaf mijn iPod wel aan dat er werdt opgeladen, maar het ging echt tergent traag (10% op anderhalf uur). dus het kan inderdaad dat als je lader te weinig levert, er toch wordt aangegeven dat je telefoon oplaad…

Bewerkt (29 mei 2011 15:38)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren